Optakt Skanderborg/AGF-FHK

Optakt Skanderborg/AGF-FHK

Optakt Skanderborg/AGF-FHK

Efter søndagens pointdeler med Aalborg, står vi nu igen med muligheden for endegyldigt at sikre os 2.-pladsen i grundspillet.
Den giver både en tur ud i Europa OG 2 point med over i slutspillet!
Vi er fan af begge dele!

Dem
Det har, sandt for dyden, ikke været nogen drømmesæson for håndboldkollektivet for Skanderborg og Århus.
Med 6 point tilbage at spille om, har de 5 point op til en slutspilsplads, hvorfor en placering i det fine selskab ikke synes realistisk på nogen måde.

Alting har en årsag, og det har de pauvre resultater også. Thomas Arnoldsen, som man sendte videre til Aalleren var en stor drivkraft på holdet, og når han ramte dagen, kunne Teigum også nok husere på fløjen.
Læg dertil at de også har været ramt godt og grundigt af skader, så har du årsagerne til en uventet placering som nummer 10 i ligaen.

De har dog på ingen måde tænkt sig at forære os 2 point, og de slog senest TTH med 6 æsker. Således gør de sig også forhåbninger om at tage 2 point mod os, under kyndigt overblik af fredericialegenden, Nick Rasmussen.

Os

Vi skal plukke fra den buket af positive momenter i spillet, vi leverede i topkampen mod Aalleren. Et eksempel kunne være vores høje scoringseffektivitet.
Vores forsvar var her, der og allevegne på den gode måde, og Frandsen fik for alvor fat i kassen i anden omgang.

Nedbragt skal vi til gengæld gerne have antallet af tekniske fejl. 18 i seneste kamp ER i overkanten med moms, renters rente og tyskerspring.


Kan vi ramme den høje ende af vores niveau, burde det være muligt at sørge for, at de 2 point i modsætning til Peter, IKKE bliver i Skanderborg, men tværtimod kommer med direkte hjem til håndboldbyen 7000 ræveRØDE fooking Fredericia.

HK Ultras
Samler nok engang 50 RØDE og fylder en bus.

Inden alverdens sociale medier gik ned, havde Skanderborg/AGF uploadet en video, hvor de proklamerede, at når Ultras kom på besøg, kunne vi larme så meget, vi ville. De 2 point bliver i Skanderborg.

Vi er ikke liiiiiiige HELT enige i den melding.

Nej du, vi tager sgu en røvfuld god stemning med, smører sangstemmerne, medbringer de gode råd til alle og går 101% efter, at de 2 point bliver RØDE!

#énklubidanmark #altidfhk